Onderhoud van A tot Z

We verzorgen uw tuin, bedrijfszone, oprit en andere groenzones het hele jaar door. Of het nu over gras, bomen of verhardingen gaat: ons team heeft steeds de geknipte oplossing.
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vertel ons wat u nodig hebt en we nemen u graag al uw tuinzorgen uit handen.

Algemeen onderhoud

Elke tuin en bedrijfszone heeft doorheen het jaar nood aan doorlopend onderhoud. Denk maar aan snoeien, het gras afrijden of de oprit groenvrij houden. We stellen een gedetailleerd plan op en onze medewerkers pakken elke taak op het juiste moment aan, voor een piekfijne en gezonde tuin op elk moment.

Gazononderhoud

Iedereen wil wel een mooi, groen gazon. Toch zijn er heel wat factoren die een invloed kunnen hebben. Onze medewerkers zorgen voor regelmatig onderhoud met kwalitatieve producten. Zo blijft uw gras het hele jaar door in de best mogelijke conditie.

Snoeien

Bomen en struiken moeten op het gepaste tijdstip en in de juiste vorm gesnoeid worden om ervoor te zorgen dat ze niet hinderen. Ons team neemt u die taak uit handen, voor een frisse uitstraling.

Snoeien bamboe

Boomverzorging

Oude bomen vellen, wortels frezen, snoeien, ziektes behandelen: reken op onze experts voor veilige, complete boomverzorging.

Bestrijding van onkruid en ongedierte

We doen aan ongediertebestrijding voor onder andere horeca, kantoren, industrie en kmo’s, ziekenhuizen, restaurants en hotels.

We zijn uw partner in preventie, detectie en bestrijding van allerlei soorten ongedierte.

Reiniging van verhardingen

Met onze professionele producten bieden we een belangrijk voordeel tegenover de klassieke hogedrukreiniger. Onze producten zorgen ervoor dat zowel de algen als mossen en hun sporen na de behandeling geen kans meer maken.

veldbloemen

Zorg thuis voor een portie plukgeluk met uw eigen veldbloemen. Een genot voor uzelf en de vlinders en insecten. We leggen uw pluktuin aan en zorgen voor een gevarieerd aanbod aan bloemen.

Onderhoud daktuin

Net zoals uw tuin of groene omgeving onderhouden we uw daktuin. Deze tuin is zeer onderhoudsarm, maar kan toch wat hulp gebruiken. Denk maar aan bemesting en verwijdering van ingewaaide onkruiden.