Onderhoud van A tot Z

Wij verzorgen uw tuin, bedrijfszone, oprit, noem het maar op, het hele jaar door. Of het nu over gras, bomen of verhardingen gaat, we hebben steeds een gepaste oplossing.
Zie je door het bos de bomen niet meer? Laat ons zeker weten hoe we u kunnen helpen.

Algemeen onderhoud

Doorheen het jaar is er doorlopend onderhoud nodig aan je tuin of bedrijfszone. Denk maar aan snoeien, het gras afrijden of de oprit groenvrij houden. Wij stellen een plan op om alles op het juiste moment aan te pakken.

Gazononderhoud

Een mooi, groen gazon is wat we allemaal willen. Helaas zijn er veel zaken die roet in het eten kunnen gooien. Dankzij onze kwalitatieve producten en regelmatig onderhoud zorgen we er voor dat uw gras in de best mogelijk conditie is en blijft.

Snoeien

Bomen en struiken dienen op de juiste momenten en in de juiste vorm gesnoeid te worden om ervoor te zorgen dat ze niet hinderen.

Snoeien bamboe

Boomverzorging

Oude bomen vellen, wortels frezen, snoeien, ziektes behandelen, … 

Ongedierte en onkruid

Hoveniersbedrijf D’Hollander doet ongediertebestrijding voor horeca, kantoren, industrie en KMO’s, ziekenhuizen, restaurants, hotels e.a. Wij zijn uw partner voor preventie, detectie en bestrijding van allerlei soorten ongedierte.

reiniging verhardingen

Met onze professionele producten bieden we een belangrijk voordeel ten opzichte van een hogedrukspuit. Onze producten zorgen ervoor dat zowel de algen/mossen alsook de sporen ervan afsterven na toepassing. 

veldbloemen

Zorg thuis voor een portie plukgeluk met uw eigen veldbloemen. Een genot voor uzelf en de vlinders en insecten. Wij planten deze voor u aan en zorgen voor een gevarieerd aanbod bloemen.

Onderhoud daktuin

Net zoals uw tuin of groene omgeving onderhouden we uw daktuin. Deze tuin is zeer onderhoudsarm maar kan best wat hulp gebruiken, zoals het verwijderen van ingewaaide onkruiden en bemesten.