Over ons

Het team van hoveniersbedrijf D'Hollander

ā€œDe kwaliteit van ons werk begint bij de kwaliteit van onze mensen.” Dat is ons motto. Tuinonderhoud vraagt om gespecialiseerde vakmensen. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan de opleiding van iedereen in ons team en voorzien we ook regelmatige bijscholing. Als oprichter en zaakvoerder is Wim Dā€™Hollander elke dag nauw betrokken bij het reilen en zeilen van zijn team. Met onze ervaring en transparante aanpak werken we elke tuin tot in de puntjes af. Zo bent u zeker van het beste tuinonderhoud door een team toegewijde experts die inzetten voor uw tevredenheid.

Wim D'Hollander

Zaakvoerder

Dries Van Peteghem

Medewerker

Florian De Greef

Medewerker

Frederik De Maeyer

Medewerker

Matthias De Landsheer

Medewerker

Bij ons werken?

Jouw foto hier?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vaste medewerkers. Ook voor een stage of vakantiejob kan je ons vrijblijvend contacteren.
neem contact op

Wie vroeger wel eens langs de boerderij in Daknam passeerde, kon daar elk weekend Wim Dā€™Hollander druk in de weer zien in de tuin. Zijn grootvader leerde hem van kleins af aan zaaien, de planten verzorgen en de moestuin onderhouden.

Zijn vingers werden steeds groener en Wim maakte al snel van zijn favoriete tijdverdrijf zijn beroep. Hij studeerde Agro- en biotechnologische wetenschappen aan de HoGent en ging onmiddellijk daarna, in 2008, aan de slag. Hij schafte een aanhangwagen en grasmachine aan en begon de tuinen van zijn familieleden op te knappen en te onderhouden.

Via mond-tot-mondreclame groeide zijn klantennetwerk steeds verder uit. Daardoor kon hij investeren in extra materiaal en nam hij in 2012 zijn eerste vaste medewerkers aan. Hoveniersbedrijf Dā€™Hollander kon zo op steeds meer vragen en verschillende gespecialiseerde opdrachten ingaan. Het streefdoel van het bedrijf?Ā  Verder groeien op hetzelfde elan, met aandacht voor de kwaliteit die in het DNA van het bedrijf zit. Wim wil zijn buitenliefde delen en overbrengen naar klanten. Zo kunnen ze genieten van een tuin die rust, orde en schoonheid uitstraalt.

Garantie op kwaliteit

We leggen de lat altijd zeer hoog en gaan voor niets minder danĀ een uitmuntende service.

Voor ons is enkel een pico bello tuin goed genoeg.

Deze formule is voor onze klanten de beste garantie op tevredenheid. Benieuwd? Neem contact op!

Waarom werken bij Hoveniersbedrijf D'Hollander ?

Dit zeggen onze klanten