Over ons

Hoveniersbedrijf D'Hollander te Lokeren

Wie vroeger wel eens langs de boerderij in Daknam passeerde, kon daar elk weekend Wim Dā€™Hollander druk in de weer zien in de tuin. Zijn grootvader leerde hem van kleins af aan zaaien, de planten verzorgen en de moestuin onderhouden.

Zijn vingers werden steeds groener en van zijn favoriete tijdverdrijf maakte hij zijn beroep. Wim Dā€™Hollander studeerde Agro- en biotechnologische wetenschappen (HoGent) en ging onmiddellijk daarna, in 2008, aan de slag. Hij schafte een aanhangwagen en grasmachine aan en begon de tuinen van zijn familieleden op te knappen en te onderhouden.

Via mond-tot-mondreclame groeide zijn klantennetwerk steeds verder uit. Daardoor kon hij investeren in extra materiaal en nam hij in 2012 zijn eerste vaste medewerkers aan. Hoveniersbedrijf Dā€™Hollander kon zo op steeds meer vragen en diversere opdrachten ingaan. Hierop voortbouwen zonder aan kwaliteit in te boeten is het streefdoel van Wim Dā€™Hollander. Hij wil zijn buitenliefde delen en overbrengen op zijn klanten, zodat ook zij kunnen genieten van een tuin die rust, orde en schoonheid uitstraalt.

Garantie op kwaliteit

Wij leggen onze lat zeer hoog en streven steeds naar een uitmuntende service. We nemen geen genoegen met half werk of ontevreden klanten.
Deze formule werkt voor ons, en nog belangrijker: ook voor onze klanten.

Maak kennis met het team

ā€œDe kwaliteit van ons werk begint bij de kwaliteit van onze mensenā€, dat is het motto van Hoveniersbedrijf Dā€™Hollander. Tuinonderhoud vraagt om gespecialiseerde vakmensen. Daarom wordt veel tijd en aandacht besteed aan hun opleiding en worden zij gestimuleerd tot regelmatige bijscholing. Wim Dā€™Hollander is zeer nauw betrokken bij het reilen en zeilen van zijn team. Zo mag u zeker zijn van een toegewijde en creatieve ploeg van professionals, die zich steevast inzetten voor uw tevredenheid.

Wim D'Hollander

Zaakvoerder

Kom jij bij ons werken?

Jouw foto hier?

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste vaste medewerkers. Voor een stage of vakantiejob kan je ons vrijblijvend contacteren.
neem contact op

Waarom werken bij Hoveniersbedrijf D'Hollander ?

Dit zeggen onze klanten