Over ons / missie

Het team van hoveniersbedrijf D'Hollander

“De kwaliteit van ons werk begint bij de kwaliteit van onze mensen.” Dat is ons motto. Tuinonderhoud vraagt om gespecialiseerde vakmensen. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan de opleiding van iedereen in ons team en voorzien we ook regelmatige bijscholing. Als oprichter en zaakvoerder is Wim D’Hollander elke dag nauw betrokken bij het reilen en zeilen van zijn team. Met onze ervaring en transparante aanpak werken we elke tuin tot in de puntjes af. Zo bent u zeker van het beste tuinonderhoud door een team toegewijde experts die inzetten voor uw tevredenheid.

Wim D'Hollander

Zaakvoerder
VCA Leidinggevenden, European Chainsaw Certificate ECC1

Dries Van Peteghem

Medewerker
European Chainsaw Certificate ECC1, EHBO Hulpverlener

Florian De Greef

Medewerker tuinonderhoud

Frederik De Maeyer

Medewerker tuinonderhoud
VCA

Matthias De Landsheer

Medewerker tuinonderhoud
European Chainsaw Certificate ECC 1

Bij ons werken?

Jouw foto hier?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vaste medewerkers. Ook voor een stage of vakantiejob kan je ons vrijblijvend contacteren.
neem contact op

Wie vroeger wel eens langs de boerderij in Daknam passeerde, kon daar elk weekend Wim D’Hollander druk in de weer zien in de tuin. Zijn grootvader leerde hem van kleins af aan zaaien, de planten verzorgen en de moestuin onderhouden.

Zijn vingers werden steeds groener en Wim maakte al snel van zijn favoriete tijdverdrijf zijn beroep. Hij studeerde Agro- en biotechnologische wetenschappen aan de HoGent en ging onmiddellijk daarna, in 2008, aan de slag. Hij schafte een aanhangwagen en grasmachine aan en begon de tuinen van zijn familieleden op te knappen en te onderhouden.

Via mond-tot-mondreclame groeide zijn klantennetwerk steeds verder uit. Daardoor kon hij investeren in extra materiaal en nam hij in 2012 zijn eerste vaste medewerkers aan. Hoveniersbedrijf D’Hollander kon zo op steeds meer vragen en verschillende gespecialiseerde opdrachten ingaan. Het streefdoel van het bedrijf?  Verder groeien op hetzelfde elan, met aandacht voor de kwaliteit die in het DNA van het bedrijf zit. Wim wil zijn buitenliefde delen en overbrengen naar klanten. Zo kunnen ze genieten van een tuin die rust, orde en schoonheid uitstraalt.

Garantie op kwaliteit

We leggen de lat altijd zeer hoog en gaan voor niets minder dan een uitmuntende service.

Voor ons is enkel een pico bello tuin goed genoeg.

Deze formule is voor onze klanten de beste garantie op tevredenheid. Benieuwd? Neem contact op!

MISSIE Hoveniersbedrijf D'hollander

Bij Hoveniersbedrijf D’Hollander streven we ernaar om de natuurlijke schoonheid van buitenruimtes te versterken en te behouden. Onze missie is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige hoveniersdiensten die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten en de natuurlijke omgeving respecteren. We zijn toegewijd aan het creëren van duurzame, esthetisch aantrekkelijke en functionele buitenruimtes die een positieve impact hebben op het milieu en de gemeenschappen die we bedienen.

Onze waarden, waaronder integriteit, vakmanschap en milieubewustzijn, vormen de kern van ons bedrijf. We streven ernaar om de normen van excellentie in de groensector te verhogen door voortdurende educatie, innovatie en het gebruik van milieuvriendelijke praktijken. Daarnaast streven we naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en transparantie.

Bij Hoveniersbedrijf D’Hollander geloven we dat de kracht van groen verder reikt dan esthetiek; het heeft de potentie om een positieve invloed te hebben op het welzijn van mensen en de leefomgeving. Wij zijn er trots op een bijdrage te leveren aan gezondere, mooiere en duurzamere leefomgevingen voor huidige en toekomstige generaties.

Waarom werken bij Hoveniersbedrijf D'Hollander ?

Dit zeggen onze klanten