Transparante werkwijze en prijsofferte

Onze offertes, communicatie en manier van werken zijn altijd helder en duidelijk. Zo kunt u in alle vertrouwen op ons rekenen.

Eerste kennismaking en locatiebespreking

We komen persoonlijk langs om een beter beeld te krijgen van uw wensen. We analyseren de huidige situatie en adviseren over het onderhoud en de frequentie ervan. Past een afspraak op locatie niet in uw planning? Dan kunt u ook altijd foto's doorsturen, waarna we vanop afstand gedetailleerd advies geven.

We maken de offerte op

Bij tuinonderhoud maken we meteen een gedetailleerde offerte op maat op. U kunt er ook voor kiezen om aan uurtarief te werken. Bij tuinaanleg werken we samen met uw tuinarchitect. Hebt u nog geen architect onder de arm genomen? Dan kunnen wij voor u de geknipte partner voor uw project zoeken. Hebt u nadien nog vragen? Dan staan we altijd klaar om die telefonisch of per mail te beantwoorden.

We komen langs

We voeren het onderhoud uit op basis van een vooropgesteld schema of vaste frequentie. Hebt u graag dat we een keer extra langskomen - bijvoorbeeld om uw tuin voor te bereiden op een gepland feest? Ook dat kan! Vraag op tijd uw bijkomend tuinonderhoud aan en we zorgen ervoor, ook in drukkere periodes.

Facturatie

We zijn flexibel met onze facturatie: we kunnen zowel per onderhoud, maandelijks of jaarlijks factureren. Net zoals onze offerte bevat ook onze factuur alle details, waaronder gepresteerde werkuren en gebruikte machines en materiaal. Helder en transparant.

Een fantastische tuin

We hopen dat u net zoals onze andere klanten bijzonder tevreden bent over onze dienstverlening. Hebt u nog opmerkingen of bijkomende wensen? Dan horen we dat graag van u. Ook een recensie schrijven mag altijd - zo kunt u andere mensen helpen om hen te vertellen over onze service.

Tarieven

Onderhoud

Uurprijs voor onderhoud
38
  • Onderhoud van uw tuin of bedrijventerrein
  • Werkuren
  • Machines niet inbegrepen