Transparante werkwijze & prijsofferte

Onze offertes, werkwijze en communicatie zijn steeds transparant en duidelijk, zo weet u dat u het volste vertrouwen kunt hebben in onze manier van werken.

We bespreken de locatie

We komen persoonlijke langs om een beter beeld te krijgen van uw wensen. De huidige situatie wordt bekeken en we adviseren wat en met welke regelmaat kan onderhouden worden. U kan ook steeds foto's doorsturen van de locatie indien een afspraak niet past in uw planning.

We maken de offerte op

U kiest om per uur te verrekenen of vraagt een persoonlijke offerte op. We stellen deze zorgvuldig op en bezorgen u een gedetailleerde offerte. Heeft u nog vragen? We zijn telefonisch of per mail beschikbaar om deze te beantwoorden.

We komen langs

Op basis van een vooropgesteld schema of vaste regelmaat komen wij het onderhoud uitvoeren. Ook kan u zelf aanvragen wanneer we mogen langskomen, om bijvoorbeeld uw tuin voor te bereiden op een feest. Hou wel rekening met de drukkere periodes, leg deze afspraken tijdig vast!

U ontvangt de factuur

Per keer, per maand, per jaar, daar zijn we flexibel in. Net zoals de offerte bevat de factuur alle details: de gepresteerde werkuren, de gebruikte machines en materialen, ...

Bent u tevreden?

Daar streven we naar! We hopen dat u aangenaam verrast bent van onze dienstverlening. Zijn er toch nog opmerkingen? We horen dit graag van u en zullen bekijken wat we kunnen betekenen. Een review schrijven mag altijd, daar helpt u ons mee!

Tarieven

Onderhoud

Uurprijs voor onderhoud
38
  • Onderhoud van uw tuin of bedrijventerrein
  • Werkuren
  • Machines niet inbegrepen