Algemeen tuinonderhoud

Elke tuin en groene bedrijfszone heeft gedurende het hele jaar doorlopend onderhoud nodig. Denk maar aan snoeien, het gras afrijden of de oprit groenvrij houden. We stellen een plan op om alles op het gepaste tijdstip aan te pakken in uw tuin.

Het juiste tuinonderhoud op het juiste moment

Na de winter volgt de grote schoonmaak, tijdens de lente is er misschien wel een tuinfeest gepland, en vergeet ook zeker het plantseizoen van oktober tot april niet 

Het hele jaar door is er onderhoud nodig aan uw groenzone en verhardingen. Dat nemen we u graag uit handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van een mooie tuin of bedrijvenzone.

U hoeft er trouwens niet zelf aan te denken om ons op te bellen voor doorlopend onderhoud. Ons team plant alles voor u in en we komen langs op de juiste momenten. Zo kunt u op beide oren slapen.

Regelmatig en uitzonderlijk onderhoud

Hebt u een tuin- of bedrijfsfeest voor de boeg en wilt u graag dat alles er pico bello bij ligt? Of hebt u graag dat uw gazon regelmatig tot in de puntjes onderhouden wordt?

U kunt zelf kiezen hoe vaak onze medewerkers langskomen voor het onderhoud van uw tuin. We gaan met u in gesprek, bekijken de locatie en luisteren naar uw noden en wensen. Op basis daarvan stellen we u een bepaalde onderhoudsfrequentie voor en nemen we uw adres op in onze planning.

Last-minute onderhoud nodig voor een belangrijk evenement? Dat kan zeker! Hou er wel rekening mee dat bepaalde periodes nu eenmaal drukker zijn dan andere – vooral de lente en de zomer. Daarom is het belangrijk dat u uitzonderlijk onderhoud op tijd aanvraagt.

Algemeen onderhoud van A tot Z

Bij algemeen onderhoud bekijken we uw totaalplaatje en onderhouden we alles van A tot Z –  éénmalig, af en toe, maandelijks tot zelfs wekelijks. Ook voor specifiek onderhoud kunt u beroep doen op onze specialisten: gazononderhoud, zaaien van veldbloemen, snoeien, bestrijding van ongedierte, en meer.