Algemeen onderhoud

Doorheen het jaar is er doorlopend onderhoud nodig aan uw tuin of bedrijfszone. Denk maar aan snoeien, het gras afrijden of de oprit groenvrij houden. Wij stellen een plan op om alles op het juiste moment aan te pakken.

Het juiste onderhoud op het juiste moment

Na de winter volgt de grote opkuis,  het plantseizoen loopt van oktober tot april, tijdens de lente is het feest, …

Het hele jaar door is er onderhoud nodig aan de groenzone en verhardingen. We nemen dit graag uit uw handen, zodat u zorgeloos kan genieten van een mooie tuin of bedrijvenzone.

U hoeft er zelf niet aan te denken om ons op te bellen. Wij plannen alles in en komen langs op de juiste momenten.

Regelmatig of sporadisch?

Heeft u een tuin- of bedrijfsfeest voor de boeg en wilt u dat alles spik en span is? Of heeft u graag dat uw gras regelmatig tot in de puntjes onderhouden wordt?

U kan zelf de regelmaat dat wij langskomen kiezen. We gaan met u in gesprek, bekijken de locatie en luisteren naar uw noden en wensen. Op basis daarvan stellen we u een bepaalde regelmaat voor en nemen we uw adres op in de planning.

Last minute onderhoud? Kan zeker! Maar hou er wel rekening mee dat bepaalde periodes drukker zijn dan normaal, vooral de lente en zomer. Daarom is het belangrijk dat u dit tijdig aanvraagt.

All-round onderhoud van A tot Z

Bij algemeen onderhoud bekijken we het totale plaatje en onderhouden we alles van A tot Z, éénmalig, af en toe, wekelijks tot maandelijks. Ook voor specifiek onderhoud kan je beroep doen op onze specialisaties: gazononderhoud, zaaien van veldbloemen, snoeien, bestrijding van ongedierte, …